9+1

Date : 26/12/2018 - 16h00

Lieu : Régis Carrere

Ville : 1 rue du carrerot bas - Laruns

La mea espleitacion situada a Laruntz en Vath d’Aussau que compta 130 òlhas bascò-biarnesas qui produseishen ua lèit de qualitat transformada en hromatge de casa hèit. Que molhi a la man, matin e ser e que fabriqui los hromatges dens cauteron de coire. Lo tropèth que transuma de cap tà l’estiva de las Quevas en vath hauta. La fabricacion deu hromatge d’estivatge que comença en junh. Visitar la mea bòrda e descobrir la mea activitat que’vs balharà moments autentics, de partatge e de convivialitat en tot acabar amassas ad arron un repeish montanhòu.
Regis Carrere qu’arcuelh lo 9+1 dens la soa bòrda a Laruntz.

Informacions : David 06 28 04 35 79 / Peir 06 43 29 83 43


Mon exploitation située à LARUNS en Vallée d’Ossau compte 130 brebis de race basco béarnaise produisant un lait de qualité transformé en fromage fermier, Traite à la main, matin et soir et fabrication du fromage au chaudron de cuivre, Le troupeau transhume vers l’estive de Las Québos en haute vallée, La fabrication du fromage d’estive débute en juin, Visiter ma ferme et découvrir mon activité vous procurera des moments d’authenticité, de partage, et de convivialité en terminant ensemble autour d’un repas montagnard.
Régis Carrere accueille le 9+1 sur son exploitation à Laruns